Raportul MCV, critic cu România: Secția Specială împiedică lupta anticorupție

22 Octombrie 2019
Raportul MVC, critic cu România
Raportul MVC, critic cu România

Secția specială de investigare a magistraților împiedică lupta anticorupție, se spune în raportul MCV privind justiția din România, care va fi dat marți publicității.

Detalii exclusive din raportul MCV privind justiția din România, ce urmează să fie publicat peste câteva ore.

Surse Realitatea TV spun că este unul dintre cele mai dure din ultimii zece ani. Mai multe instituții au primit bile negre: este vorba de CSM, Secția Specială și Senatul României.

Este pentru prima datăcând Bulgaria este decuplată de România. Experții europeni menționează că în timp ce Sofia respectă criteriile pentru ridicarea mecanismului de monitorizare, Bucureștiul nu.

Despre Bulgaria de spune ca a îndeplinit condițiile, în timp ce România, nu - arată sursele Realitatea TV.Se face distincție și între mandatul lui Tudorel Toader, care e criticat, și Ana Birchall, care este lăudată.

CSM și Secția Speciala sunt vedetele raportului MCV. CSM e criticat pentru că nu asigură independența justiției și de imixtiune politice. Secția Speciala e criticata, mai ales pentru extinderea competențelor.

Camera Deputaților este lăudată pentru codul de conduită al parlamentarilor adoptat, în timp ce Senatul este criticat pentru protejarea lui Călin-Popescu Tăriceanu și Florian Bodog, fostul ministru al Sănătății.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Totul inapoi la stautul de drept,dle tăriceanu ?Păi vedeti cum vine de se leagă ?
22 Oct 15:31
Glumiti,glumiti,dle Johnneil,dar nu e de glumă cu statul paralel,nu vedeti pe bietul dl Orban , nu are o idee de ce să facă,doar să revină la statul pralel.Si nu vedeti că si dl Tări are un dosar ...făcut de PSD?
Răspunde
0 0
johnneil
22 Oct 14:07
Ma da voi nu mai stiti de gluma? Ati bagat capul intre urechi si mergeti ca somnabuli?
Sunt uni care-mi dau sfaturi care mai de care mai pompoase.
Răspunde
0 0
Statul nu are competente sa faca fabrici ,doar sa le vândă pe cele făcute ,bre tovarăse tinericos !
22 Oct 12:58
Dle„ Dragă tovarăse”,marii revoluționari di 89 ne-au invățat ,pe cei care puteam pricepe,ca statul nu mai dirijeaza muncitorii si nici nu mai construieste fabrici si uzine.Totul la particular ,statul a deschis porțile concurenței internaționale si firme străinea au cumpărat ce a mai fost ,au dechis bănci ,asigurări ,servicii si dealdeste ce nu duc la dezvolatr și ,ne-a obligat sa nu mai incasăm taxe vamale ,intru-un cuvânt ,ne-a spus,libertate ,libertate!Statul a rămas doar cu impozitul ,ca pârghie economica si cu DNA,care selectionează investitorii.Vreti revolutie pe invers,să introduceti socialismul care dă de lucru si la emigranți ?Sau vreti autostrazi ca nu ajung mărefurile nemtesti la rusi ,prin fartii nostrii moldoven ?
Răspunde
0 0
Stat capitalist,ingădește initiativa ,ca nu avem locuri de muncă.
22 Oct 12:56
Dle„ Dragă tovarăse”,marii revoluționari di 89 ne-au invățat ,pe cei care puteam pricepe,ca statul nu mai dirijeaza muncitorii si nici nu mai construieste fabrici si uzine.Totul la particular ,statul a deschis porțile concurenței internaționale si firme străinea au cumpărat ce a mai fost ,au dechis bănci ,asigurări ,servicii si dealdeste ce nu duc la dezvolatr și ,ne-a obligat sa nu mai incasăm taxe vamale ,intru-un cuvânt ,ne-a spus,libertate ,libertae!Statul a rămas doar cu impozitul ,ca pârghie economica si cu DNA,care selectionează investitorii.Vreti revolutie pe invers,să introduceti socialismul care dă de lucru si la emigranți ?Sau vreti autostrazi ca nu ajung mărefurile nemtesti la rusi ,prin fartii nostrii moldoven ?
Răspunde
0 0
Draga tovarashe, esti prea batrin sa mai intelegi ceva !!!
22 Oct 12:44
Dl Johnneil statul paralel se luptă cu ei,nu cu noi,bre122 Oct 11:51 - Romania are 2 milioane de oameni CARE NU AU MUNCIT NICIODATA, plus alte milioane care muncesc sezonier, pentru ca ciurda infractionala a avut grija sa distruga toate locurile de munca !!! Unicele locuri de munca REALE sint investitile europene (ca strainii din orient nu vor investitii fara sa fie si sefi) !!! In plus cineva a interzis ciuordeilor sa nu cumpere AUTOBUZE produse in tara ? De ce trebuia sa pompeze citeva MILIARDE strainilor !? Miliarde IMPRUMUTATE in numele copiilor nenascuti care va vor BLESTEAMA sa nu aveti parte de banii pe care ii sifonati !? De ce banii nu se intorc ca investitii in tara !? Pentru ca sint pe mina unor INCOMPETENTI si ANALFABETI, niste taranoi obsedati !
Răspunde
0 0
Treaba e simpla ! Legala !
22 Oct 12:35
ANULATI toate actele si structurile paralele create de statul paralel al coiordacilor !!!
Răspunde
0 0
Adica TRAFIC DE INFLUENTA, coana veorico !
22 Oct 12:34
Azi coana voeirca plingea ca l-a scapat pe ginerica de puscarie cu ajutorul ciurdei infractionale. Tot azi se pare ca iubita fica a distinsului psdist de constanta va ramine fara obectul muncii, acela de a verifica verificatorii procurorilor ca dau rezolutii conforme cu ''realitatea'' ciordeilor. Sa creeat inca o structura ilegala, inutila, politicizata de acoperire si santaj a angajatilor statului ! la fel ca celebra ''curte de conturi'', ''colegiul medicilor'', colegiul ...'', si alte n'spe ''colegii'' si ''sectii'' speciale care intervin impotriva structurilor si legislatiei oficiale a statului ...
Răspunde
0 0
Dl Johnneil statul paralel se luptă cu ei,nu cu noi,bre1
22 Oct 11:51
Lupta împotriva corupției se duce cu legea in mână ,baroane,asa e pe l noi.Daca SIIM deranjază corupția din sistem ,atunci inteleg ca nu mai aveți unde interveni in planurile voastre odioase.Guvern iesiti din UE banii din vama neincasati,ca suntem frați siamezi,cotzatii la sdemii de instituții,care ne controlează,transferul nelimitat de profit au saracit România ,de când a intrat in UE.
Răspunde
0 0
Ce e mai important legea sau DNA .bre ?
22 Oct 11:49
Lupta împotriva corupției se duce cu legea in mână ,baroane,asa e pe l noi.Daca SIIM deranjază corupția din sistem ,atunci inteleg ca nu mai aveți unde interveni in planurile voastre odioase.Guvern iesiti din UE banii din vama neincasati,ca suntem frați siamezi,cotzatii la sdemii de instituții,care ne controlează,transferul nelimitat de profit au saracit România ,de când a intrat in UE.
Răspunde
0 0
johnneil
22 Oct 11:45
Nu pot sa cred asa ceva! Trebuie sa existe o explicatie. Sa fie tot Statul Paralel la mijloc?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?