Raluca Turcan: PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori

10 Octombrie 2019
Raluca Turcan
Raluca Turcan

Deputatul liberal Raluca Turcan a demontat toate acuzțiile aduse de premirul Dăncilă Opoziției, precizând că PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori.

,, Cred că este ultima dată când un prim-ministru fără legitimitate își amenință colegii de partid cu deschiderea de dosare penale, în stilul consacrat de Liviu Dragnea. Astăzi, cei amenințați au șansa să scape din captivitatea creată de cea care a fost, la rândul ei, captiva unui condamnat penal.

Din păcate, sub incompetența acestei guvernări fărădelegea face legea! Clanurile interlope fac ravagii pe străzile României, sfidând Poliția. Iar mii de recidiviști eliberați de dumneavoastră și de dl. Iordache seamănă teroare în satele și orașele României.

Dumneavoastră și anturajul ați ajuns în situația dezonorantă de a fi o echipă de uzurpatori. Erați obligați ca odată cu schimbarea structurii guvernului să cereți votul Parlamentului. Nu ați făcut-o, încercând efectiv să fugiți, inclusiv prin plecări în străinătate, de o obligație constituțională. În momentul de față, de facto și de jure, nu mai sunteți premierul României ci o persoană particulară care ocupă abuziv înalta demnitate de la Palatul Victoria'', a spus Raluca Turcan.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Kil Bil
11 Oct 07:30
Mars fa si vezi de copil, n-o mai molfai pe la colturi.
Răspunde
0 0
Geta
10 Oct 21:38
Joiana asta nici de lapte nu este bună.
Răspunde
0 0
Anti Politik
10 Oct 12:48
Coană pedelistă, eu chiar mă consider cinstit și muncitor. N-am SRL-uri, n-am condamnări, chiar sunt bun în ceea ce fac! Cum de m-ai inclus pe lista de tăieri în 2010? Și nu mi-ai luat 25%, mi-ai luat 75%!
Sunteți toți o apă și un pământ! Dar măcar ăștia îmi apreciază munca aproape de adevărata ei valoare. Și economia crește, cu toate păcatele lor!
A făcut referendum șeful tău, Băsescu, pentru parlament unicameral și maxim 300 parlamentari. De ce nu-l puneți în aplicare? Ca să suportăm pe spinarea voastră traiul vostru de nababi!
Răspunde
0 0
DuraLexSedLex
10 Oct 12:30
Condamnat în mod ilegal de voi, gunoaie PD-L-iste. Sunteți inamicii țării și meritați asasinarea!
Răspunde
0 0
Cum alegeti oameni in care nu loviți ,bre ?
10 Oct 11:57
Doamna Turcan si acum spuneti,dar „Precizând că PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori.” nu ne spuneți ,bre,cum ii stabiliți pe aia cinstiți si muncitori ?Stiu ,dupa carnetul de partid,dar asteptam un dram de sinceritae ,dar de unde ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?