"Rabla" va atenua căderea pieţei şi în 2010

30 Septembrie 2009
Foto: standard.money.ro
Foto: standard.money.ro
Programul "Rabla", de înnoire a parcului auto, ar putea atenua şi în 2010 căderea pieţei auto din România, astfel încât reculul să nu depăşească 10% comparativ cu anul acesta. În caz contrar, scăderea pieţei ar fi mult mai amplă, a declarat într-un interviu acordat Business Standard Francois Fourmont, directorul general Automobile Dacia.

“Cred că în 2010 piaţa va scădea cu 10% dacă se menţine programul Remat. Acum e prea devreme pentru a pronostica momentul când se va amorsa tendinţa de redemarare a pieţei”, a explicat Fourmont.

Acesta a menţionat că, deşi la Dacia se va lucra în plin pe baza comenzilor primite ca urmare a programelor de tip primă de casare, piaţa auto din România riscă în continuare să scadă atât la sfârşitul lui 2009, cât şi în 2010.Subiecte pe aceeași temăSursă: Business Standard

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?