PSD, atacat cu plăcuţele de înmatriculare!

19 Iulie 2018

Un Audi înmatriculat legal în Suedia circulă în aceste zile pe străzile din România cu plăcuţe injurioase la adresa PSD-ului. Galeria Foto.

Maşina cu numărul „Mu.. PSD” este înmatriculată legal şi are inclusiv rovinieta plătită legal la PTF Nădlac. Combinaţia de litere nu reprezintă nimic litigios în Suedia, dar în România este clar o ofensă adusă PSD-ului. Acest Audi a intrat în ţară pe la Vama Nădlac şi a ajuns până la Bucureşti. Suedia pemite înregistrarea de plăcuţe de înmatriculare personalizate, în schimbul unei taxe de aproximativ 640 de euro.

Se pare că omul revenit din Suedia nu este singurul care are asemenea numere, plăcuţe din Marea Britanie cu aceleaşi două cuvinte magice fiind fotografiate. De asemenea, şi un cetăţean care s-a stabilit în Belgia protestează în acest mod contra PSD-ului.

Cum arată plăcuţele de înmatriculare ale acestor maşini, în Galeria Foto.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?