PSD, o nouă promisiune încălcată. Câți kilometri de autostradă urmau să fie deschiși de Centenar

19 Octombrie 2018
PSD construiește greu
PSD construiește greu

PSD, o nouă promisiune încălcată. Social-democrații au spus că vor inaugura cel puțin 100 de kilometri în acest an, dar nu au nicio șansă să își respecte promisiunea.

Doar 34 de kilometri de autostradă în 10 luni! Atât a construit Guvernul PSD până acum, deși promisiunea Executivului era că în Anul Centenarului va inaugura peste 100 de kilometri de șosea de mare viteză.

Au rămas mai puțin de două luni, iar PSD n-are nicio șansă să își țină promisiunea, informează Realitatea TV.

De la începutul anului și până acum, Guvernul a inaugurat doar 34 de kilometri de autostradă. În prezent, Compania de Drumuri susține că sunt în lucru 176 de kilometri de autostradă.

Ca să își respecte promisiunea, PSD ar trebui să mai inaugureze 66 de km de autostradă în următoarele două luni și jumătate. Adică, alte 3 lotur. Singurele pe care autoritățile speră să le termine sunt lot 3 si 4 din autostrada Lugoj-Deva și care au împreună 42 de km.Lor li s-ar putea adăuga și sectorul de 3,6 kilometri din Autostrada 3 situat între șoselele Petricani și Popasului, în Capitală. Din pacate, nimeni n-ar băga mâna în foc la acest moment că vreunul dintre aceste loturi va putea fi inaugurat în 2018. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?