PSD, derapaj grav cu simboluri naziste. Ce trucaj anti-Iohannis a fost postat pe Facebook

12 Ianuarie 2019
Simboluri naziste publicate de PSD
Simboluri naziste publicate de PSD
Simboluri naziste publicate de PSD Klaus Iohannis, trucaj cu simboluri naziste Constantin Guguianu

Omul baronului PSD de la Vrancea, Constantin Guguianu, șeful consilierilor PSD din județ a distribuit o imagine șocantă pe pagina sa de Facebook.

Șeful consilierilor judeţeni PSD din Vrancea a postat pe Facebook un trucaj cu preşedintele Iohannis în haine naziste.

Constantin Guguianu, fost ofiţer de contrainformaţii militare şi de 15 ani consilier judeţean în Consiliul Judeţean Vrancea, a distribuit imaginea șocantă cu simbouri naziste, iar PSD nu s-a delimitat oficial, informează Realitatea TV.

"Este de o gravitate fără precedent. Faptul că PSD nu s-a delimitat de acest gest, deși au trecut 22 de ore, arată că își asumă asta. Aici nu a fost atacat Iohannis, ci șeful CSAT și președintele României", a declarat realizatorul Jocuri de Putere Rareș Bogdan.

În imaginea de mai jos se vede figura preşedintelui României, Klaus Iohannis, cu o cască militară nazistă pe cap. Ulterior, consilierul PSD a șters imaginea de pe pagina sa de Facebook.Șeful consilierilor PSD din Vrancea:

Imaginea pe care a preluat-o de la un alt utilizator de Facebook:

“Vă reamintesc că promovarea şi răspândirea însemnelor naziste constituie, conform legii, infracţiune”, a comentat la postare un vrâncean, iar altul a fost mai categoric şi a cerut raportarea postării la Facebook.

Constantin Guguianu a părut că nu înţelege unde este problema şi le-a răspuns celor care l-au criticat în felul următor: “Nu înţeleg comentariile astea docte”. Ulterior s-a speriat și a șters postarea.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?