Protest pentru boicotarea referendumului pentru familie, în Piaţa Victoriei: "Iubirea nu se votează"

30 Septembrie 2018
Protest al comunității LGBT cu o săptămână înaintea referendumului pentru familie 
Protest al comunității LGBT cu o săptămână înaintea referendumului pentru familie 
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
Protest al comunității LGBT cu o săptămână înaintea referendumului pentru familie  Protest al comunității LGBT cu o săptămână înaintea referendumului pentru familie  Protest al comunității LGBT cu o săptămână înaintea referendumului pentru familie 

”Iubirea nu se votează!” Este mesajul celor care au ieșit duminică în Piața Victoriei să protesteze împotriva referendumului de săptămâna viitoare. Manifestaţia a fost organizată de Asociaţia MozaiQ, care susţine drepturile persoanelor LGBT.

Peste o sută de persoane au protestat în Piaţa Victoriei din Capitală, faţă de referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii căsătoriei.

Protestul se desfăşoară sub sloganul "Iubirea nu se votează” şi este organizat de Asociaţia MozaiQ, care susţine drepturile persoanelor LGBT.

"Noi am ieşit astăzi în stradă pentru a transmite un mesaj clar societăţii că drepturile omului nu se votează, nu se supun la vo şi prin urmare noi vom boicota referendumul pentru modificarea Constituţiei de săptămâna viitoare. Este extrem de important ca într-o democraţie, mai ales într-o democraţie europeană aşa cum este sau se vrea România, drepturile noastre să fie respectate, inclusiv ale noastre, din comunitate LGBT. Mai mult, trebuie să subliniem faptul că România este un stat laic, iar Biserica nu are ce căuta într-un stat laic să modifice calea unei ţări", a declarat Vlad Viski, de la asociaţia MozaiQ.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?