Şcoală pe stomacul gol: Ce se întâmplă cu Programul laptele şi cornul?

17 Septembrie 2018
Laptele si cornul
Laptele si cornul

De o săptămână a început școala, însă elevii din mai bine de jumătate de țară nu au primit încă laptele și cornul și nici fructele pe care autoritățile au obligația să li le asigure.

În multe județe, nici măcar nu au fost făcute licitații. Iașiul este printre codașele la acest capitol.

Din păcate, laptele, cornul şi mărul nu va ajunge prea devreme pe băncile elevilor.

La Iaşi, de exemplu, Consiliul Judeţean de abia a lansat caietul de sarcini, iar la până la organizarea de licitaţii şi desemnarea câştigătorului este cale lungă.

În şcoli, frigiderele stau şcoală, în timp ce elevii aşteaptă şi întreabă dacă a ajuns mâncarea pentru ei. În multe şcoli, dascălii sunt cei care aduc ceva de mâncare pentru copiii nevoaşi.Dacă unii părinţi susţin că alimentele date de stat sunt preţioase, alţii susţin că pachetul de acasă este de neînlocuit.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
johnneil
17 Sep 10:59
Cine vrea sa invete, invata. Motivul asta cu mancarea este o mare prostie. Mii de copii au invatat si fara corn, lapte si mar (sa nu mai spun si de hrana calda) primite de la scoala.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?