Prognoza ANM a fost revizuită! Se anunță schimbări meteo DRAMATICE. Prognoza până pe 11 februarie

11 Ianuarie 2019
Prognoza ANM a fost revizuită! Se anunță schimbări meteo DRAMATICE. Prognoza până pe 11 februarie
Prognoza ANM a fost revizuită! Se anunță schimbări meteo DRAMATICE. Prognoza până pe 11 februarie

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, prognoza meteo valabilă în intervalul 14 ianuarie - 11 februarie 2019. Află, din materialul următor, cum va fi vremea în fiecare regiune a țării.

Săptămâna 14.01.2019 – 21.01.2019

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-estul și în sudvestul extrem al țării și ușor mai coborâte în sud-estul teritoriului.Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea nord-vestică a țării. În rest, cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare.

Săptămâna 21.01.2019 – 28.01.2019

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în sudul și sud-estul țării și vor fi apropiate de mediile climatologice ale intervalului în rest.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

Săptămâna 28.01.2019 – 04.02.2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Săptămâna 04.02.2019 – 11.02.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile sudice, estice și de sud-est și apropiat de cel normal al perioadei în rest.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Isachi Teodorina
11 Jan 17:06
Și unde e dramatismul? Sunteți penibili.
Răspunde
0 0
Vasilescu Andrei
11 Jan 16:31
Oameni buni! Care schimbări meteo DRAMATICE ??? Nu am. Regăsit nici un dramatism! Faceți o minciună bombastică în titlu ca să fie cât mai multe accesări? Dacă acesta este motivul Dvs, practica ar fi o mizerie!...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?