Profele de sex din Rusia.Aşa arată femeile ce le învaţă pe ex-sovietice cum să-şi satisfacă bărbatul

11 Mai 2019

Chiar dacă pare greu de crezut, femeile din Rusia nu ştiu foarte multe despre sex. Galeria Foto.

De aceea, la Moscova, mai multe ONG-uri ţin cursuri despre sex, în care terepaute sexuale le învaţă pe rusoaice cum să-şi satisfacă bărbatul.

La 30 de ani de la destrămarea URSS-ului, sexul a rămas un subiect tabu pentru foştii sovietici. Regimul lui Vladimir Putin încearcă să împiedice populaţia să se dezvolte în segmentul erotic. Liderul de la Kremlin promovează valorile conservative şi consideră că sexul nu trebuie discutat în public. De aceea, mai multe femei din Moscova participă la cursuri despre arta sexului.

Cum arată profele de sex din Rusia, în Galeria Foto.

Profesoarele care ţin speech-uri la astfel de evenimente sunt femei sexy, îmbrăcate sumar, dar nu vulgare. Ele le explică femeilor sum să-şi satisfacă bărbatul şi nu este nimic porno la aceste simpozioane. Cursantelor li se prezintă jucării sexuale şi vestimentaţii erotice, iar terapeutele sexuale răspund şi la cele mai incomode şi intime întrebări.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?