Pro România se destramă! 600 de membri au „dezertat” la ecologişti!

7 Noiembrie 2019
Victor Ponta
Victor Ponta

Dănuţ Pop, liderul Partidului Ecologist Român (PER) a anunţat că 600 de membri ai Pro România au „dezertat” la PER!

„Ținând cont că în ultimele zile s-au înregistrat numeroase demisii importante din partidul Pro România, Partidul Ecologist Român anunță că ieri, 600 de membri din partidul lui Victor Ponta, s-au înscris in rândurile filialei PER Dolj.

Doljenii ecologiști, alături de președintele filialei, Petru Mușat, se vor implica în promovarea doctrinei și a proiectelor PER la nivel județean, având ca scop pregătirea pentru alegerile locale din primăvara anului viitor și obținerea celui mai bun scor”, a scris Dănuț Pop pe Facebook.

Pro România a început să slăbească după alianța cu ALDE, pe care au blamat-o mai mulți colegi ai lui Victor Ponta. Totuși, apogeul scandalului a fost imediat după instalarea Guvernului, pe care șapte parlamentari Pro România l-au votat în Parlament.

După vot, Pro România a hotărât să îi sancționeze pe parlamentarii partidului care au votat pentru învestirea Guvernului Orban. Aceștia au fost revocați din funcțiile de coordonatori județeni și li s-a va retras sprijinul politic pentru toate funcțiile deținute în Legislativ.Printre parlamentarii din Pro România care au votat pentru învestirea Guvernului Orban s-au numărat Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meiroșu și Damian Florea.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mircea
08 Nov 09:28
Ba borfasi, pana si Ceausescu mai trecea pe unul mic pe dosul foii de vot...
Răspunde
0 0
borfasi
08 Nov 08:30
Populatia ar trebui sa nu mai voteze aceste mici partide ,de fapt niste gasti care se aduna pentru a fugi de munca si a se capatui.Astia sunt drojdia cea mai drojdie din Romania ultimii trogloditi.
Răspunde
0 0
Ii place criza sau ii e ftică de Orban ?
08 Nov 06:10
Glumiți,600 de mebrii Pro-România numai în Oltenia,insemnă că social democratia la noi e mai numeroasa ca partidul lui Timmermans in Olanda.Bine ,politica e arta posibilului,adică a intorsăturii pe față și pe dos,in care exclează dl Ponta,dar dacă a votat pentru moțiune,ce urma,sa vină el la guvernare?Electa una via est,ai ales să dai palma cu compradorii,de ce mai faci nazuri ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?