Principesa Margareta: Politicienii să învețe din trecut

Principesa Margareta: Politicienii să învețe din trecut
Principesa Margareta: Politicienii să învețe din trecut

Principesa Margareta, a vorbit, miercuri, la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, despre o pagină ”înălţătoare, dar şi tragică, din istoria noastră modernă”. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bătaie de joc! Judecătoarea lui Vlad Pascu, gest IREAL în public. Românii au rămas mască

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Politică

Gușă sugerează că Piedone este un pion al grupării Voiculescu-Coldea
Scenariu-bombă aruncat de Cozmin Gușă! Joc subteran Dan Voiculescu - Florian Coldea, pentru a-l favoriza pe Nicușor Dan
Scenariu-bombă lansat de analistul politic Cozmin Gușă, în emisiunea Culisele Statului Paralel. Menținerea în cursa pentru Primăria Generală a lui Cristian Popescu-Piedone face parte dintr-un joc subteran între Dan Voiculescu și Florian Coldea.

Candidatura lui Iulian Dumitrescu la șefia CJ Prahova a pus pe jar liberalii
Candidatura lui Iulian Dumitrescu la șefia CJ Prahova a pus pe jar liberalii. Lucian Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL
Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova.

Liderul PSD este încrezător în forța Coaliției
Ciolacu: Nu se rupe nicio coaliţie, nicio alianţă! Suntem mai puternici decât niciodată în momentul ăsta!
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei nu va provoca ruperea coaliției PSD si PNL. Mai mult, liderul social-democrat a afirmat că membrii alianței sunt ”mai puternici decât niciodată în momentul ăsta”.

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr. Foto: Profimedia
Ministrul Apărării Naţionale, convorbire cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III. Subiecte fierbinți abordate de către cei doi oficiali
Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire miercuri cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III, discuţiile vizând, în principal, situaţia de securitate generată de războiul de agresiune al Rusiei şi sprijinul necondiţionat pentru Ucraina, fiind reiterată importanţa menţinerii unităţii transatlantice în actualul context de securitate.

Ultimele stiri

Cătălin Hideg și Anca Alexandrescu, înainte de realizarea interviului Exclusiv
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița generalior Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un mega interviu acordat Ancăi Alexandrescu – VIDEO
Bomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Omul de afaceri care a atacat caracatița condusă de generalii Coldea și Dumbravă dă totul în vileag, într-un megainterviu acordat Ancăi Alexandrescu. Cătălin Hideg a devoalat și legăturile caracatiței foștilor șefi SRI cu hidra de la Romprest, un alt subiect despre care jurnalista Realitatea Plus vorbește de câțiva ani. Într-un interviu în mai multe părți, Hideg a dezvăluit, în exclusivitate, cele mai murdare secrete ale Statului Paralel.

Înregistrarea conversatiei dintre Cătălin Hideg și Dan Tocaci
Înregistrarea bombă care îl detonează pe Florian Coldea: „Dădeai 200, după aia 200, era altul comportamentul”
Realitatea a difuzat informații incendiare despre cazul afaceristului Cătălin Hideg, căruia influentul cuplu care a condus cândva SRI (Coldea-Dumbravă) i-a promis să îl scape de problemele pe care le avea în justiție, contra unor sume cu multe zerouri, în euro.

Premierul Marcel Ciolacu a cerut tuturor factorilor de decizie să rezolve problema
Plata pensiilor înainte de Paște va fi vineri pe masa Guvernului. La cine vor ajunge prima dată banii? - DOCUMENT
Plata pensiilor înainte de Paște va fi mâine pe masa Guvernului. Hotărârea de guvern în acest sens are toate avizele. În exclusivitate la Realitatea Plus, șeful Casei de Pensii a precizat că primele plăți către Poșta Română se vor face chiar de vineri.

Volodimir Zelenski
Război în Ucraina, ziua 791. Mesajul Congresului SUA către Zelenski după aprobarea ajutorului: "Acum du-te și câștigă lupta"
Un amplu pachet de ajutor extern a trecut cu uşurinţă, marţi seară târziu, în Congresul SUA, după luni de amânare, deschizând calea pentru o nouă finanţare de miliarde de dolari pentru Ucraina, în contextul în care forţa de invazie a Rusiei avansează şi Kievul duce lipsă de provizii militare, transmite Reuters. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus