Primele imagini cu Iustin Covei, testând dispozitivul de clonat carduri

25 Septembrie 2009
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Iustin Covei a fost filmat când încerca să scoată bani de pe un card falsificat. Primele imagini cu Iustin Covei, testând dispozitivul de clonat carduri, au fost postate vineri pe site-ul gardianul.ro.
Jurnaliştii de la Gardianul susţin că fiul magistratului Marin Covei de la Curtea de Apel Craiova a încercat să scoată mai multe sume de bani de pe un card care aparţinea unui italian. Imaginile au fost înregistrate în luna aprilie.

În instanţă, Iustin Covei a susţinut că atunci a încercat să scoată bani de pe cardul prietenei sale, însă acesta a rămas blocat în bancomat.

Iustin Covei a susţinut, în faţa magistraţilor bucureşteni, că a fost filmat la un bancomat al Băncii Comerciale Carpatica atunci când încerca să retragă o sumă de bani virată de o firmă de asigurări pentru un accident în care fusese implicată maşina prietenei sale. Însă cardul a rămas blocat în bancomat. Covei a susţinut, însă, că respectivul card, pe care a reuşit totuşi să îl recupereze 15 minute mai târziu, nu avea cum să fie falsificat, având în vedere că, a doua sau a treia zi, a reuşit să scoată sume de bani de pe el, fără a avea probleme.

Covei a precizat, în faţa instanţei, că bancomantul Băncii Comerciale Carpatica unde a fost filmat este situat în apropierea casei sale. Mama lui Iustin Covei a confirmat versiunea fiului său şi a acuzat presa că l-a transformat în "copil problemă". 

Iustin Covei, fiul magistratului craiovean, a fost arestat pentru 29 de zile, alături de alte 13 persoane, pentru clonare de carduri. În timpul audierilor, Iustin Covei le-a spus magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti că trăieşte din banii daţi de părinţi şi din sumele obţinute din vânzarea de maşini şi piese auto. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: Gardianul.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?