Prime Time News

Prime Time News

Ultimele decizii politice, cele mai noi declarații de la Președinție, Guvern sau Parlament, analizate și puse în context de cei mai buni jurnaliști, politologi, sociologi sau experți în economie și geopolitică. Hotărârile judecătorești care schimbă cursul vieții oamenilor care păreau de neatins, dar și metehnele societății în care trăim. Poveștile de viață care ne șochează prin duritate sau care dau sens prin puterea exemplului - la Prime Time News căutăm oamenii care se implică în societate, care vor să lase ceva în urma lor și care au devenit lideri în comunitățile în care trăiesc. Reporterii Realitatea TV adună cele mai bune și noi informații pe care le prezinta în transmisiuni și direct și reportaje din cele mai fierbinți zone ale țării sau din lume. Prime Time News este pe scurt viață, emoție, impact, dramă și uneori, amuzament. Un jurnal care se adresează tinerilor și persoanelor mature care vor să nu-i ia viața prin surprindere.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Doina Suciu
15 Apr 17:52
Nu pot comenta deoarece nu sunt lasata sa vad si in special sa aud,se intrerupe dupa doua cuvinte si reporneste dupa 8-9 secunde.STRESANT.O intrebare vreau sa va adresez:este cenzurat din tara sau din Italia,pentru culturaa mea generala.Va multumesc respectuos dar plina de nervi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?