Primești o excursie gratis în Noua Zeelandă dacă accepți să mergi la un interviu de angajare

3 Martie 2017
Noua Zeelandă
Noua Zeelandă

Cel mai grozav interviu de angajare din toate timpurile: ți se plătește o excursie exotică în Noua Zeelandă.

Noua Zeelandă a creat interviul de angajare "de vis". Singura condiție pentru a merge gratis într-o excursie exotică în Wellington este să fii dispus să te întâlnești cu angajatorii din oraș.

Applicanții trebuie să își trimită CV-urile până pe data de 20 martie, iar interviurile de angajare vor avea loc în perioada 8-11 mai.

Despre ce fel de joburi este vorba? Sunt posturi de experți în domeniul tehnic. Cele mai importante nume din domeniu, cu birouri în Wellington, și-au propus să atragă specialiștii oferindu-le o excursie gratis.

Vor fi selecționați 100 de experți în tehnologie, IT și ingineri, care nu vor plăti nicio cheltuială cu drumul, cazarea, mâncarea sau transportul local. În plus, vor beneficia de plimbări de relaxare în împrejurimile orașului. Programul se numește Looksee Wellington – și este un parteneriat între Wellington Regional Economic Development Agency (WREDA) și Workhere New Zealand, o agenție de recrutare.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?