Primăria Galați a finanțat nejustificat o gală de box

13 Februarie 2015

Raportul Curţii de Conturi pe anul 2013 arată că Primăria Galaţi a făcut plăţi nejustificate de 821.000 de lei pentru organizarea unei gale de box, iar timp de un an a finanţat, în mod nejustificat, o societate comercială care nu avea activitate.

Potrivit raportului Curţii de Conturi pe anul 2013, Primăria Galaţi a realizat plăţi nejustificate de 821.000 de lei pentru organizarea unei gale de box. Astfel, municipalitatea a alocat 263.000 de euro pentru acest eveniment, însă din această sumă nu a putut justifica pe bază de documente 821.000 de lei.

”Entitatea nu a prezentat documente justificative care să justifice recepţia bunurilor şi executarea serviciilor, precum şi exactitatea plăţilor în sumă de 821.015,7 lei, reprezentând contravaloarea cheltuielilor ocazionate de desfăşurarea evenimentului sportiv «Gală de Box», din 22 februarie 2013, co-organizat de SC Gospodărire Urbană SRL Galaţi prin delegare de atribuţii şi finanţat din bugetul local al municipiului Galaţi, în limita unui buget de alocat de 263.000 de euro, fără TVA, potrivit prevederilor hotărârii Consiliului Local Galaţi, nr. 4/17.01.2013”, se arată în raportul Curţii de Conturi.

Reprezentanţii instituţiei de control estimează că este vorba despre o abatere financiară de 1.080.000 de lei în acest caz.

Mai multe pe Mediafax

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
14 Feb 14:47
Credeati ca Marius Stan ,bun prieten cu Mircea Sandu , Mitica Dragomir, si multi alti mafioti va fi un primar cinstit si devotat orasului Galati?
L-ati inlocuit pe adormitul de Nicolaie, cu un smecher din viata sportiva, care vrea sa se imbogateasca cat mai mult in timpul acestui mandat. Face un cuplu perfect cu seful Consiliului Judetean Bacalbasa, un violent periculos si lipsit de caracter, dar cu viziuni erotice.
Cu asa personaje in fruntea urbei nu va asteptati la rezultate bune.
Răspunde
5 0
14 Feb 05:59
Alta matura USL-ista prea-cinstita!
Cand a fost votat Stan, nici un galatean nu stia ca acesta e un hot din fotbal!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?