Preşedintele Obama a salvat de la tăiere CURCANII Mac şi Cheese

27 Noiembrie 2014

O ceremonie veche de 22 de ani presupune că preşedintele SUA în funcţie trebuie să acorde clemenţă unui curcan care nu va fi astfel sacrificat de Ziua Recunoştinţei - sărbătoarea naţională americană care are loc azi.

Barack Obama a iertat ieri curcanii (sursa) care se numeau Mac şi Cheese (în traducere Macaroane şi Brânză) şi le-a permis ca în loc să ajungă în farfurii drept friptură, să-şi trăiască bătrâneţile la o fermă. E destul de dificil să fac asta în fiecare an a declarat preşedintele SUA care a fost însoţit la ceremonie de fiicele sale – Sasha şi Malia.

Totuşi, spre deosebire de mii de alţi curcani din întreaga ţară care au fost sacrificaţi săptămâna aceasta, cele două păsări vor scăpa de flacăra cuptoarelor şi de cuţitele mesenilor petrecăreţi. Mac şi Cheese nu vor sfârşi fiind piesa centrală de pe masa de Ziua Recunoştinţei ci vor zburda liniştiţi la o fermă din nordul statului Virginia, de unde vor ieşi la pensie.

Casa Albă a organizat un concurs până miercuri, 26 noiembrie, pentru ca publicul să decidă care dintre cei doi curcani care au crescut la o fermă din Ohio să fie desemnat Curcanul Zilei Recunoştinţei. Curcanul Cheese câştigase titlul în urma voturilor însă aşa cum e tradiţia – amândoi au fost iertaţi. Evenimentul alegerii curcanului câştigător este unul foarte popular în SUA.

  

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
stelian
27 Nov 14:20
Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: ofertelocoridemunca@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?