Președintele CCR, vizită în Rusia, deși MAE i-a recomandat să nu meargă

16 Mai 2018

Preşedintele Curţii Constituţionale a României (CCR), Valer Dorneanu, se află în Rusia, la Forumul Juridic Internaţional de la Sankt Peresburg, deși Ministerul Afacerilor Externe i-a recomandat să nu efectueze vizita, potrivit digi24.ro.

Președintele CCR efectuează o vizită care nu figurează pe site-ul CCR, dar care a fost confirmată chiar de el pentru digi24.ro.

"Vizita în Rusia are loc la invitația Curţii Constituţionale a Federaţiei Ruse cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înființare și a Forumului Juridic Internațional de la Sankt Petersburg", a declarat Valer Dorneanu, citat pe site-ul televiziunii de știri, adăugând că omologul său "a participat anul trecut la aniversarea similară a CCR", spune Valer Dorneanu.

Potrivit unor surse citate de digi24.ro, Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti i-a recomandat şefului CCR să nu meargă în Rusia.

Valer Dorneanu motivează că atunci când ”s-a primit recomandarea MAE vizita era deja perfectată și biletele de avion cumpărate (...) După primirea acestei recomandări m-am consultat cu MAE și problemele au fost lămurite".

PNL a atacat la Curtea Constituțională numirea unor membri CNCDSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?