Preşedinte PSD Bihor: Trebuie să facem un Cex, să vedem dacă partidul e sau nu pe ideea lui Firea

14 Septembrie 2018

Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat vineri, pentru Mediafax, că trebuie stabilit în CEx dacă partidul este pe ideea Gabrielei Firea sau nu. De asemenea, acesta spune că atât primarul Capitalei, cât și oricine care nu respectă o decizie luată în partid, de majoritate, ar trebui sancționat.

„Părerea mea personală este că, întrucât dna Firea a ieșit astăzi cu alte știri și cu alte...trebuie organizat un CEx și stabilit dacă partidul este pe ideea dnei Firea sau nu. Dânsa, până la urmă, și oricine din partidul ăsta trebuie să înțeleagă că dacă ai o propunere o discuți în partid, se supune la vot, dacă propunerea ta are voturile necesare, în regulă. Dacă nu, subiectul este rămâi în partid și respecți decizia majorității sau pleci, că nu putem să stăm așa la infinit, decidem una și a doua zi ieșim pe presă și spunem altceva", a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, președintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Întrebat dacă propune ca Gabriela Firea să fie propusă spre sancționare în PSD dacă va continua cu declarațiile publice critice, Mang a răspuns afirmativ.

„Nu numai dna Firea, oricine. Dacă discuția are loc în partid și majoritatea decide că nu se urmează acea cale, discuția trebuie să înceteze pentru un membru care vrea să rămână în partid, într-o situație în care cel mai important lucru este să ne realizăm programul de guvernare. Dacă vom discuta doar despre noi, în loc să muncim, să ne facem treaba, nu am făcut nimic", a precizat liderul PSD Bihor, pentru MEDIAFAX.

Mang a mai declarat că a participat joi, la sediul central PSD, la o discuție între „mai mulți colegi", în prezența președintelui PSD Liviu Dragnea, privind convocarea unei ședințe CExN.

„Ideea a fost dacă e nevoie de Comitet Executiv rapid, adică în următoarele două săptămâni. Nu a fost o decizie, a fost o discuție între colegi, am fost mai mulți colegi", a spus el.

Liderul județean PSD a apreciat că, din punctul său de vedere, o ședință CExN organizată săptămâna viitoare ar putea să „închidă" subiectul presupusei scrisori a nemulțumiților din partid. „Poate dacă îl facem mai repede, săptămâna viitoare, se încheie odată subiectul de presă, că nu există nicio scrisoare, nu a semnat nimeni, cu câți am discutat, inclusiv cu dl Stănescu, nu există o astfel de scrisoare, adică până la urmă trebuie să închidem subiectul ăsta. Altfel, lumea începe să dea telefoane, mă sună . Opoziția e altundeva, nu e în partid", a declarat Mang.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Victor
14 Sep 21:54
Si un BETIVAN care isi maltrateaza ( verbal sau fizic ) familia , este judecat de societate , dar voi sunteti un partid la conducerea unei natiuni ! Pe ce drum ne conduceti ? ULTIMUL DRUM ???? Chiar vreti sa va faceti de cap si sa nu va critice nimeni ? Nu va asumati nici o responsabilitate ? Toate Deciziile , Faptele si Actiunile voastre le luati in interesul vostru personal , Fara nici o legatura cu interesele legitime ale natiunii , ale celor care v-au ales , cu speranta la o viata mai buna ! RUSINEEEE !!!
Răspunde
0 0
Altceva decat bani si functii? Cu SRI cum rămâne ?
15 Sep 15:07
2 Dl Victor,vad ca ati citit scrisoriel doamni Firea.Și ce ați înșeles ? Eua am înteles ca vrea sa faca primaria centura capitalei si dl Dragnea nu vrea .Am inteles bine ?Cum sa explice drumarilor ca bugetul este impărțit pe priorități,adică social democratia vrea satisfacere cerintelor celor multi,cei de drepta vor autostrazi,ca intărzie in concediu din Italia.Si maie ceva,dl PPonat facea guvernul cu nasu-său,dl Dragnea a zis sa il facă partidul si atunci au sărit toti pentru functii.Deci doamna vrea sa multumeasca drumarii,altii vvor functii.Păcat ca e unica si în asta e acun dl Dranea.Mai bine va-ti lupta pentr condamnarile alea pentru partid,la cererea serviciilor,decat sa cerati locul dlui Dragne c s-a sacrificat pentru voi.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?