Premierul Franţei regretă că şi-a dus copiii cu avionul din bani publici la finala Champions League

11 Iunie 2015
Manuel Valls
Manuel Valls

Indignare în Franţa după ce premierul şi-a dus copiii la finala Champions League cu avionul Guvernului. Manuel Valls a spus că regretă episodul şi că va rambursa cei 2.500 de euro cheltuiţi pentru cursa Paris-Berlin.

Prim-ministrul francez a insistat că a mers la Berlin cu afaceri guvernamentale, dar că regretă că i-a luat pe copii cu el.

"Dacă situaţia ar fi să se repete, nu aş face asta din nou. Pentru a îndepărta orice ambiguităţi sau îndoieli, am decis să plătesc pentru călătoria celor doi copii ai mei. Cu alte cuvinte, voi rambursa 2.500 de euro.", spune premierul Franţei.Manuel Valls s-a născut în nordul Spaniei şi este un fan al echipei de fotbal Barcelona. El a zburat în weekend la Berlin pentru a vedea finala Champions League, pe care echipa catalană a câştigat-o în faţa lui Juventus Torino.

Francezii s-au arătat indignaţi că Manuel Valls şi-a plătit deplasarea din bani publici, mai ales că premierul este lider al Partidului Socialist.Sursă: REALITATEA TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?