Predoiu: Sala poate alinia şi trei guverne mai bune decât ciurucurile de astăzi din PSD!

23 Mai 2015

Cătălin Predoiu a declarat la Lucrarile Consiliului Național PNL, că sala în care se desfășoară lucrările Consililui poate alinia și trei guverne mai bune decât ciurcurile de astăzi din PSD

Cătălin Predoiu, premierul din umbră al noului PNL, a urcat pe scenă pentru a-şi prezenta programul de guvernare. Predoiu a avut parte de o primire care l-a surprins până şi pe el, în aplauzele tuturor liberalilor din sală. Pe scenă, în schimb, unde se aflau membrii conducerii PNL, manifestările de entuziasm au fost mai reţinute. “Oricând, această sală şi orice sală ar putea alinia şi trei guverne mai bune decât ciurucurile de astăzi din PSD”, a spus Predoiu, iar sala a început să-i scandeze numele. Dezlănţuit, el a continuat atacurile la adresa lui Victor Ponta. "Ponta refuză să organizeze alegeri! Nu vrea domnul Ponta! E un motiv!", a spus el, în aplauzele sălii. "Staţi puţin, că nu am terminat", a întrerupt el mulţimea liberală. "Trebuie să minţi să ajungi în fruntea Guvernului, cocoţat şi agăţat de funcţie! Ce exemplu e ăsta?!", a strigat el."Vom guverna bine, când va fi!", le-a promis el celor peste 1000 de delegaţi, scrie Adevarul.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

4 0
Mircea
30 May 18:28
Predoiu mafiotul pruna in gura: După ce Livia Stanciu a preluat conducerea ÎCCJ, dosarele de corupție s-au judecat dupa 10 ani !!!!!!
Răspunde
4 0
Shamy
24 May 07:39
Oricând, această sală de penepedelaci mafioti şi orice sală ar putea alinia şi trei guverne de stil mafiot ,de asfel cum a mai fost de la penali pedelaci,... guvernul astăzi din PSD” e cel mai bun pentru Romania si mai ales pentru poporul roman ,, asa ar trebui spus Predoiule -mafiot pruna in gura ,dete drek si du-te invitindute romanii nu te vor nici peneleul mafiot!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?