Președintele Transelectrica, acuzat că și-ar fi falsificat CV-ul

18 Septembrie 2019
Preţul energiei electrice plătit de populaţia din România, raportat la puterea de cumpărare, este peste media UE, aproape dublu faţă de nivelul din Franţa
Preţul energiei electrice plătit de populaţia din România, raportat la puterea de cumpărare, este peste media UE, aproape dublu faţă de nivelul din Franţa

Preşedintele Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, şi-a falsificat CV-ul, susţinând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti. Universitatea a transmis, pentru Edupedu.ro, că preşedintele Transelectrica a fost student, dar nu a finalizat studiile.

Potrivit Edupedu.ro, preşedintele Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, care susţine în CV-ul oficial că “este absolvent al Facultăţii de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti”, ar fi urmat cursurile universităţii, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o.

Sursa citată menţionează că diploma lui Marius Dănuţ Caraşol ar fi falsă.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
gigi
18 Sep 16:38
Detalii.... a trecut pe la facultate deci e suficient! Sunteti invidiosi pe lipoasele lui. Invatati bre sa da-ti spaga si sa ungeti unde trebuie. Daca nu valea la munca in strainatate.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?