Poza ca un corp perfect, dar şi-a arătat cicatricea.Ce a păţit în secunda următoare a şocat. Oribil!

8 Iunie 2018
Poza ca un corp perfect, dar şi-a arătat cicatricea. Ce a păţit în secunda următoare a şocat! Oribil!
Poza ca un corp perfect, dar şi-a arătat cicatricea. Ce a păţit în secunda următoare a şocat! Oribil!
Poza ca un corp perfect, dar şi-a arătat cicatricea. Ce a păţit în secunda următoare a şocat! Oribil! Poza ca un corp perfect, dar şi-a arătat cicatricea.Ce a păţit în secunda următoare a şocat. Oribil! Poza ca un corp perfect, dar şi-a arătat cicatricea.Ce a păţit în secunda următoare a şocat. Oribil!

Vedetă pe reţelele de socializare, această tânără de doar 24 de ani a avut parte de un adevărat coşmar în momentul în care a decis să facă publică o poză cu o cicatrice care-i însemna corpul. A vrut, astfel, să arate lumii întregi că nu este "perfectă".

Gabrielle Epstein, o tânără de 24 de ani, din Australia, a trăit, recent, cea mai mare dezamăgire a vieţii. Extrem de apreciată pe reţelele de socializare, unde are sute de mii de fani, Gabrielle a decis, recent, să-şi dezvăluie un secret care a urmărit-o ani la rând.

Aceasta a pozat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată cu un costum de baie minuscul, albastru, însoţită de mesajul: "Dacă te uiţi atent în partea de sus a piciorului stâng, vei vedea o cicatrice."

Puţini au fost cei care au şi văzut-o, oricât de mult s-au chinuit, iar asta i-a adus valuri de critici dure. În plus, sute de prieteni virtuali i-au blocat contul.

"Ţi-am dat unfollow din cauza acestui comentariu", i-a scris un fan. Altul a completat: "Dacă te uiţi mai bine, aproape că vezi că nu am creier."

Cei mai mulţi au susţinut că o zgaibă ca cea pe care o afişa tânăra nu merita niciun fel de atenţie şi că Gabrielle a vrut, prin postarea sa, să atragă compasiune şi, implicit, mai mulţi followeri.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?