Portavocea Moscovei anunță că votarea Codului Penal e ”evenimentul anului”

4 Iulie 2018

Portavocea mediatică a Kremlinului, portalul de știri Sputnik, anunță că votarea Codulkui Penal, cu ”moții uriașe”, este ”evenimentul anului”.

”În ciuda siguranței afișate de Coaliție, azi, în ziua votului la Codul Penal, lucrurile nu mai erau așa ce clare! Astfel, din cauza a 6 absențe din Coaliție — toate motivate — și a unor declarații contradictorii, minimul de 165 părea să nu se realizeze. Iar temerile s-au dovedit justificate!

Codul Penal a fost la un pas să nu treacă. Dar, folosind și "achiziții" de ultimă oră (de la PMP) Coaliția a reuși să obțină minimul de votului.

Astfel, cu 167 de voturi pentru, Codul Penal a trecut de Parlament de Camera Deputaților. Scorul final a fost 167 de voturi "Pentru", 97 "Împotrivă" și 19 "Abțineri"”, anunță Sputnik, portalul de știri considerat portavocea mediatică a Moscovei.

”Opoziția a anunțat déjà că va ataca legea la Curtea Constituțională — și este de așteptat și o opoziție din partea președintelui Iohannis.De asemenea, sunt de așteptat manifestații de stradă — opoziția chemând deja la "mobilizare". "Trebuie să ne mobilizăm cu toții, să facem ceva, să luptăm împreună", a declarat deputatul USR Stelian Ion”, notează Sputnik.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?