Ponta, declarație bombă despre presupusa scrisoare a disidenților PSD

14 Septembrie 2018

"E o scrisoare pierdută. În mod normal, ceea ce se întâmplă în PSD ar trebui să fie doar problema PSD, însă vorbim despre partidul care guvernează. În PSD nu mai sunt acele mecanisme democratice(...)Aşa-zisa scrisoare nu există. Există un mod de negociere între Dragnea şi cei din jur. O să le dea ceva. Singurul conflict real e cel cu Gabi Firea", a declarat Victor Ponta pentru Adevărul.

,,În 2005, liderul istoric Iliescu a pierdut în faţa lui Geoană. În 2010, eu l-am învins pe Geoană. Acum există doar nivelul unu: Dragnea şi ai lui. Domnul Dragnea ar trebui să vorbească despre pesta porcină, un subiect al electoratului PSD. Eu nu cred că votaţii USR sau PNL au porci. Dragnea ar trebui să vorbească despre inflaţie, de ce cumpărm mai puţine roşii cu aceiaşi bani ca anul trecut? Nu se discută despre nevoile celor care au votat. Se discută aşa: Dragnea plus 10-15 oameni din jurul său: dăm amnistia sau nu, le mai dă bani sau nu, le mai dă funcţii sau nu'', mai spune Ponta.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Luati urma banilor si intelegeți politica !
14 Sep 14:37
Ei,vedeti dle Ponta care e problema PSD ?În timp ce guvernul ce il făceați cu SRI,nimeni nu avea pretenții.Acum ca e la liber,toti bunii din partid,vor functii in stat.Asa a făcut,teoretic si Gorbciov cu perstroica și glasnostiul lui,a pus problemele politice in mana poporului,si poporul l-
a dat jos chiar pe el,instituind capitalismul de tip kagebist.Dna Firea vrea sa fie consultata despre politica țării si sa i se dea centura in lucru,promisa investitorilor bucuresteni,care preseaza acum .Fato mai ai putin din mandat si noi ?De aia drumurile ar trebui concesionate ca statul trebuie sa investescă în sănătate, in salarii si pensii,la sate,ca sunt primitive,căci capitalistii nu vor decat petrol,aur si păduri,bată-i să-i bată !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?