Pocora: Mă retrag din funcția de purtător de cuvânt al PNL

4 Iulie 2014
Pocora: Mă retrag din funcția de purtător de cuvânt al PNL
Pocora: Mă retrag din funcția de purtător de cuvânt al PNL

Deputatul PNL Cristina Pocora a decis, vineri, să se retragă din funcția de purtător de cuvânt al PNL și de șef al Departamentului de Comunicare al acestui partid, după "nereușita personală" de la Congresul liberalilor, când nu a obținut un mandat de vicepreședinte.

"Consider absolut firesc să-mi asum nereușita personală în aceste alegeri interne. Faptul că nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natură, în percepția mea, să genereze pe viitor o posibilă lipsă de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL și a Purtătorului de cuvânt. De aceea, pentru a evita o astfel de situație, cred că este de datoria mea și un gest necesar de decență să mă retrag din aceste funcții", a precizat Pocora într-un comunicat remis AGERPRES.

Liberala a adăugat că a fost "o mare onoare" să poată vorbi în numele PNL și îi asigură pe colegi că va fi și în continuare implicată în construcția acestui partid."Congresul PNL a însemnat un nou început de drum. A reprezentat alegerea ca președinte al PNL a domnului Klaus Iohannis, dar și o nouă echipă de conducere. În plus, și cel mai important, în urma acestui proces, PNL a devenit mai puternic. (...) L-am asigurat pe președintele PNL, domnul Klaus Iohannis, și îi asigur, pe această cale, pe toți colegii că, indiferent de poziția din partid, voi munci la fel de mult și voi rămâne la fel de implicată în construcția celui mai puternic Partid Național Liberal de după Revoluție", a mai susținut Pocora.Sursă: agerpres.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

5 -1
bravo !
05 Jul 03:15
I-a dat sasul o cizma in C_R . O merita aceasta sluga a lui crin . Pana si coafeza dana antenista era mai capabila decat ea . Era pe post de B U L A la toate emisiunile .
Răspunde
3 -1
dorel
05 Jul 16:57
1 0 comunicare, o inteligenta!!!!!-doar ...par vopsit!!!!
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
3 -1
gore
05 Jul 16:52
2 in calitatea mentionata, e nevoie si de 2 neuroni, in afara de ..caroserie!!!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?