Pivniceru: Mandatul lui Cătălin Predoiu la întâlnirea cu magistraţii era de a informa, nu de a negocia

12 Septembrie 2009
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Magistraţii îi răspund ministrului Cătălin Predoiu după negocierile de vineri în urma cărora nu s-a ajuns la niciun rezultat. Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor, Mona Pivniceru precizează într-un comunicat că ministrul Justiţiei a declarat, în mod incorect, că nu se poate negocia cu magistraţii, pe care i-a acuzat că s-au situat pe poziţii de forţă.

Pivniceru susţine că mandatul ministrului nu a fost de a negocia, ci de a informa premierul asupra doleanţelor magistraţilor. Prin urmare nu s-a dorit decât a se marca public o falsă deschidere a Guvernului pentru negociere, se arată în comunicat. Reacţia a venit la o zi după ce ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat că va discuta cu Guvernul despre solicitările magistraţilor însă a specificat că nu vor negocia sub presiune.

''În mod incorect, ministrul Justiţiei a declarat că nu se poate negocia cu magistraţii, acuzaţi de a se fi situat pe o poziţie de forţă, din moment ce, mandatul său declarat la discuţii nu a fost de a negocia, ci de a informa premierul asupra doleanţelor magistraţilor. Prin urmare nu s-a dorit decât a se marca public o falsă deschidere a Guvernului pentru negociere", se precizează în comunicatul Asociaţiei Magistraţilor din România.  Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?