Petre Daea, încurcat pe câmp de limba română :)

9 Februarie 2019
Petre Daea caută semințe
Petre Daea caută semințe

Petre Daea, încurcat de limba română. Ministrul Agriculturii a mers în inspecție pe câmp, dar deși mulțumit de progresul culturilor, nu a reușit să se exprime corect și a greșit conjugarea verbului a ieși. 

Atent la plante, nu și la felul în care se exprimă, ministrul a greșit din nou. Dar de data aceasta a încercat să se corecteze. Doar că a avut probleme cu alt verb.

"Căldura și umiditatea i-a permis SĂ IESE, să iasă afară, să răsară. Are densitate. Acum trebuie, trebuie... fertilizat. Cum SE ÎNGHEAȚĂ puțin solul trebuie intrat la fertilizat.", a spus Daea.Petre Daea este celebru pentru preocupările sale neobișnuite precum oile sau, mai nou, cormoranii. Despre aceștia din urmă a vorbit inclusiv la Bruxelles.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Brigitta
09 Feb 17:34
Macar merge pe camp si probabil,stie agricultura dar,nu se pricepe sa spuna...fata de "vedetele"la patru ace,"tunate" si frumos imbracate pe coridoare de palate care nici meseria lor n-o stiu si nici limba romana.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?