Peste 200 de elevi din Petroşani nu fac ore din cauza frigului din clase

22 Octombrie 2009
Foto: sansavranceana.ro
Foto: sansavranceana.ro
O şcoală din municipiul Petroşani a solicitat aprobare de la Inspectoratului Şcolar Hunedoara pentru a suspenda cursurile timp de două zile, joi şi vineri, din cauza frigului din clase. Problema a fost cauzată de o defecţiune apărută la reţeaua principală a Termocentralei Paroşeni.
"Sunt aproximativ 250 de elevi care au solicitat să nu se ducă la cursuri pentru că e frig în clase. Joi şi vineri ei nu vor face ore din acest motiv. Există o defecţiune pe reţeaua principală de alimentare cu căldură", a declarat Alexandru Lăutaru, inspector şef şcolar.

De asemenea, inspectorul şef şcolar a mai spus că, la Deva, elevii, părinţii şi conducerea Liceului Traian din municipiu au solicitat, printr-un memoriu, să se aloce bani pentru repararea centralei termice care deserveşte şi unitatea şcolară, deoarece agentul termic furnizat este insuficient.

"Se pare că instalaţia de acolo este veche, din 1975, nu a mai fost revizuită şi nu se încălzeşte suficient clădirea şi anexele liceului. Vom solicita ca printr-o hotărâre de guvern să se aloce bani pentru rezolvarea problemei", a afirmat Lăutaru.

Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?