Pensionarii britanici, lăsaţi cu ochii în soare după Brexit

10 Mai 2018
Pensionarii pierd accesul la pensiile private
Pensionarii pierd accesul la pensiile private
Pensionarii pierd accesul la pensiile private Pensionarii din UK

Brexit cu victime colaterale. Pensiile britanicilor care trăiesc în alte state din Europa s-ar putea "evapora" ca prin minune după desprinderea totală a Marii Britanii de UE, informează Bloomberg.

Brexit cu victime colaterale. Mii de pensionari britanici care trăiesc în ţări din Uniunea Europeană ar putea pierde accesul la pensiile lor private în cazul în care Marea Britanie şi UE vor ajunge la o ruptură dură în urma Brexit-ului.

Brexit. "Mă bazez exclusiv pe aceşti bani. Dacă plăţile de la pensii se vor opri, voi fi obligat să vând casa din Madrid şi să trăiesc din suma obţinută", a declarat John Barlow, pensionarul britanic de 72 de ani care trăieşte de aproape patru decenii în Spania.

Singura speranţă a miilor de pensionari britanici este încheierea unui acord complex între Marea Britanie şi UE.

Timpul se scurge rapid însă, notează Bloomberg, iar seniorii britanici rezidenţi în Europa sunt nesiguri cu privire la viitorul lor, cu mai puţin de un an înainte de "marea ruptură".

Pensionarii britanici din UE:

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?