Pensionarii braşoveni nu-şi pot depune cererile pentru biletele de tratament

18 Decembrie 2009

Anul acesta pensionarii nu-şi mai pot depune cererile pentru biletele de tratament, aşa cum făceau în alţi ani. Lipsa unui buget aprobat de guvern pentru 2010 face ca licitaţiile pentru bilete să nu poată avea loc. Din acelaşi motiv Casa Naţională de pensii nu ştie nici câţi bani vor putea fi alocaţi la anul pentru biletele de tratament. Ba mai mult decât atât, funcţionarii Casei de pensii nu pot înregistra cererile pentru că şi criteriile de acordare a acestor bilete vor fi schimbate.

Anul trecut, în luna decembrie încă din prima zi pentru depunerea cererilor pentru biletele de tratament  s-au înghesuit aproape 2.000 de pensionari. Angajaţii Casei de pensii au fost nevoiţi luna aceasta să-i trimită pe pensionari acasă, pentru că nu le pot înregistra cererile.

Biletele de tratament achiziţionate prin Casa de pensii sunt foarte cerute de pensionari pentru că sunt şi foarte avantajoase. Anul trecut la Casă au fost depuse aproximativ 9.000 de solicitări, au fost  onorate aproape 6.000 dintre care 600 gratuite.

Pensionarii bat zilnic degeaba drumul Casa de pensii şi se arată nemulţumiţi de această întârziere.

Destinaţiile cele mai solicitate de către pensionari sunt în fiecare an Mangalia, Techirghiol, Băile Felix sau Olăneşti.Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?