Pe cine propune PSD în locul lui Isărescu la BNR

13 Martie 2019

Aura Socol, soția strategului economic al PSD Cristian Socol, este numele cel mai vehiculat în partidul social democrat ca înlocuitor al guvernatorului Băncii Naționale, potrivit g4media. Aura Socol a refuzat să comenteze această informație. 

Aura Socol este profesor universitar doctor la Academia de Studii Economice unde predă în cadrul Catedrei de Economie și Politici economice. Din 2018 este membru în Consiliul ASF și membru în Comisia Națională pentru trecerea la moneda euro.

La începutul lunii octombrie a acestui an expiră atât mandatul guvernatorului Mugur Isărescu, dar și cele ale membrilor Consiliului de Administrație BNR.

Cei 9 membri ai Consiliului de Administrație al BNR sunt numiți de Parlament, la propunerea comisiilor permanente de specialitate ale celor două Camere. Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Stefan
13 Mar 15:31
Dece nu s-ar putea ca guvernatorul sa fie numit tot de presedinte deoarece el raspunde de statul Roman,si de finantele lui.?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?