Paul Stănescu, mesaj înainte de moţiune: Nu trebuie să pierdem meciul de joi

9 Octombrie 2019

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, transmite printr-un comunicat de presă că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va cădea, adăugând că nu există în „Plan B” şi acuzând Opoziţia că nu vrea să-şi asume guvernarea.

Liderul social-democraţilor din Olt spune că votul împotriva moţiunii este un moment esenţial pentru viitorul ţării, reamintind că cei care vor să dea jos guvernul sunt autorii guvernărilor instabile din anii trecuţi, scrie Realitatea de Olt.

„Sunt momente politice care sunt absolut esențiale pentru viitorul țării. Votul împotriva moțiunii de cenzură, depusă săptămâna trecută de o opoziție mai degrabă zgomotoasă decât pusă pe fapte mari pentru toți românii, este unul dintre acestea. Pentru că România are nevoie de stabilitate politică și economică și nu de marca binecunoscută a instabilității guvernărilor de dreapta din anii din urmă. Opoziția se bate cu pumnul în piept că va dărâma guvernul, dar nici până la această oră nimeni, dar nimeni nu știe cine dorește să-și asume responsabilitatea. Toți? Sau cum? Pentru că unii vor la guvernare, alții vor anticipate, alții vor să anuleze creșterile salariale, pensiile pentru care au votat și au militat mult timp alături de noi, alții vor să se răzbune pe funcționari. Imaginați-vă opoziția ca o echipă formată din oameni cu preocupări total diferite și care își dorește să joace cel mai important meci, dar nimeni nu știe cine este căpitanul”, spune Stănescu.

Paul Stănescu mai arată că mobilizarea împotriva moţiunii reprezintă şi un semnal de unitate pentru români şi în spatele candidatului PSD la prezidenţiale.

„Noi, social-democrații, nu trebuie să pierdem meciul de joi. Prin mobilizarea împotriva moțiunii, trebuie să dăm un semnal puternic de unitate societății și o lecție opoziției că nu este cazul și momentul să se joace cu interesele românilor și bunăstarea românilor. Repet ceea ce am spus și acum două săptămâni: în aceste alegeri prezidențiale strângem rândurile și ne luptăm pentru ceea ce au câștigat românii în anii noștri de guvernare. Ne luptăm pentru candidatul nostru și pentru programul de guvernare. Restul, se vor întrece care mai de care în propriile laude. Despre propriile promisiuni iluzorii, despre concedierea a 400.000 de bugetari, despre austeritate, despre tăieri de salarii și pensii, și așa mai departe. Adică despre ce știu ei mai bine să facă”, a mai transmis Paul Stănescu.Senatorul de Olt conchide prin spulberarea tuturor zvonurilor şi subliniind că nu există un „Plan B”, dacă moţiunea trece.

„Nu există planul B. Și asta vom arăta și la această moțiune de cenzură, că stabilitatea României este mai importantă decât orice târguială pe care o fac partidele din opoziție între ele. România nu are nevoie de incertitudinea lor politică”, a conchis liderul social-democrat.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
NIR
10 Oct 10:52
P.S. , esti ciudat rau de tot !
Răspunde
0 0
Borfasarie in Batustan !!!
09 Oct 13:34
Mafia siciliana sint mici copii pe linga obsedatii astia ... ei doar joaca meciuri, atit e tot ce ii intereseaza !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?