Patriarhul Daniel, avertizat de Fisc să-şi plătească datoriile la stat!

3 Noiembrie 2018
Patriarhul Daniel
Patriarhul Daniel

Un document emis în acest an demonstrează că Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele.

Patriarhul Daniel este atenţionat, în premieră, de ANAF să-şi plătească impozitele. Conducătorul Bisericii Ortodoxe Române, al cărui nume este Ciobotea Dan Ilie, are domiciliul în Bucureşti, însă el apare pe o listă publicată de "Municipiul Lugoj-Direcţia Economică-Serviciul Impozite şi Taxe", adică Fiscul din localitatea din judeţul Timiş.

Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele. Decizia de impunere este din martie 2018, după cum arata StirileKanalD.ro.

„În temeiul art. 47 alin.(5) din codul de procedură fiscală din 2015, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, comunică, că au fost emise acte administrativ fiscale pentru următorii contribuabili", se arată în anunţul colectiv al Fiscului din Lugoj. Pe numele Ciobotea Dan Ilie există o decizie de impunere din 30 martie 2018, iar anunţul colectiv a fost emis pe 11 iunie 2018.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ion Albu
05 Nov 14:31
Saracul patriarh, n-are bani sau n-a avut timp ? Ce exemplu da la enoriasi ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?