Participarea României la Eurovision 2016, în atenţia premierului Cioloş

20 Aprilie 2016

Eurovision 2016. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat, astăzi, că subiectul datoriilor TVR către Eurovision este în atenţia prim-ministrului, care poartă discuţii cu ministrul Finanţelor şi cu cel al Culturii, scrie News.ro. Acesta a spus că speră să poată da un răspuns instituţiei până la finalul săptămânii.

Eurovision 2016. "Subiectul este în atenţia noastră. Nu am un răspuns să vă dau, dar este în atenţia noastră şi se discută. Premierul discută şi cu ministrul de Finanţe şi ministrul Culturii să vedem ce răspuns putem da acestei solicitări", a spus Suciu, întrebat despre solicitarea EBU de a primi din partea autorităţilor precizări cu privire la situaţia datoriei.

Eurovision 2016. Dan Suciu a fost întrebat şi dacă Guvernul se va încadra în termenul limită solicitat de EBU, de până la finalul acestei săptămâni, el afirmând că Executivul "speră" să rezolve situaţia până atunci.Eurovision 2016. Televiziunea Română a anunţat sâmbătă că a primit o notificare verbală din partea reprezentanţilor European Broadcasting Union, cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din lume, potrivit căreia, din cauza datoriilor acumulate în ultimii opt ani la EBU de către TVR, ce depăşesc 10 milioane de euro, România riscă să nu fie acceptată pe scena Eurovision.
Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?