Participare surpriză la mitingul PSD. Cine a venit să îl susţină pe Liviu Dragnea

9 Iunie 2018

Participarea surpriză la mitingul PSD. 

Conform Realitatea Tv, liderul PSD are parte de un susţinător surpriză. Zeci de mii de simpatizanţi şi-au dat întâlnire în Piaţa Victoriei, din Bucureşti, la mitingul împotriva abuzurilor din justiţie

Printre ei se află şi iubita liderului PSD, Irina Tănase, care conform Realitatea Tv stă în zona unde stau miniştrii din cabinetul Dăncilă.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Coraci Ion
09 Jun 23:09
Am urmărit aproape toate televiziunile de știri cu transmiterea mitingului PSD-ALDE. Decepția cea mai mare a fost Realitatea TV care a încercat să deformeze o realitate din piață, insistând pe plecări din piață și gunoaie, în loc să arate o imagine panoramică cu mulțimea din piață ca să pară un număr restrâns de persoane care nu ascută mesajele transmise de persoanele de la microfon. Pentru modul cum au transmis mitingul PSD-ALDE această televiziune se descalifică și lasă să se înțeleagă că este o televiziune a sistemului paralel (securității) și a lui Iohaninis.
Răspunde
0 0
Crys
09 Jun 22:34
Sunteți nesimțiți sa vă luați de viata personală a cuiva
Răspunde
0 0
Luca s
27 Jun 23:08
3 Jos Iohanis , jos Orbán , susțineți Dragnea , nu mutul ăla pampalau ordinar de iohanis care e un Neamț împuțit , Hittler 2 .
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?