Momentul cel mai haios al vizitei Papei Francisc în România

3 Iunie 2019
Klaus Iohannis si Papa Francisc, la Cotroceni. Foto: Cristian Otopeanu
Klaus Iohannis si Papa Francisc, la Cotroceni. Foto: Cristian Otopeanu

Cel mai haios moment al vizitei Sanctității Sale, Papa Francisc, în România, a avut loc la Palatul Cotroceni, iar imaginile au devenit virale. Site-ul realitatea.net a surprins totul din alt unghi.

Aflat la Cotroceni, după intonarea imnului "Deșteaptă-te, române!", Papa Francisc a salutat în limba română Garda de Onoare.

Doar că a fost nevoie ca preşedintele Klaus Iohannis să îi "sufle" cuvintele în română, fiindcă Papa nu a ştiut ce să facă.

"Bună ziua!", a rostit Suveranul Pontif, după 15 secunde de tăcere. "Să trăiți!" a fost replica Gărzii. Vezi mai jos momentul, filmat separat de transmisiunea LIVE de jurnalistul Cristian Otopeanu.



 

 

 

.

Subiecte pe aceeași temă



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Am dat mâna cu papa,cât a costat bugetul țării ?
03 Jun 17:57
Na asta e important,pe mine mă interesează cât a costa statulu romăn această vizita si ce urmări economice si politice vom avea.Am inteles ca papa a fost un pelerin ,invitat de biserică pe banii staului,care ne- adus in atentie doctrina crestină ,cunoscuta de orice femeie trectă de 60 de ani.Bine ca nu ne-a indrumat spre catolicism ,ca atunci presedintele meu protestant ar fi in dilemă
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?