Klaus Iohannis i-a şoptit Papei Francisc cum să salute în limba română

31 Mai 2019
Foto: Cristian Otopeanu
Foto: Cristian Otopeanu
Foto: Cristian Otopeanu Foto: Cristian Otopeanu Foto: Cristian Otopeanu

Papa Francisc a aterizat astăzi pe Aeroportul Henri Coandă - Otopeni la ora 11:25. Suveranul Pontif a fost așteptat de preşedintele Klaus Iohannis și de soţia sa, Carmen Iohannis. Apoi, Suveranul Pontif a fost preluat de o Dacie Logan de culoare albastră și dus la Palatul Cotroceni.

După intonarea imnului "Deșteaptă-te, române!", Papa Francisc a salutat în limba română Garda de Onoare de la Palatul Cotroceni. A fost nevoie, însă, ca preşedintele Klaus Iohannis să îi "sufle" cuvintele în română, fiindcă Papa nu a ştiut ce să facă. "Bună ziua!", a rostit Suveranul Pontif, după 15 secunde de tăcere. "Să trăiți!" a fost replica Gărzii. Vezi mai jos momentul, filmat separat de transmisiunea LIVE de jurnalistul Cristian Otopeanu.

------------------------------------------------------------

Papa Francisc și-a început vizita de trei zile în țara noastră, desfășurată sub motto-ul „Să mergem împreună”.Avionul Papei a aterizat la 11.15 pe Aeroportul Otopeni, unde Suveranul Pontif a fost întâmpinat de președintele Klaus Iohannis. Realitatea TV și Realitatea.net urmăresc pas cu pas "călătoria apostolică" pe care Papa Francisc o efectuează în România în zilele 31 mai – 2 iunie 2019 la București, Iași, Șumuleu-Ciuc și Blaj, sub genericul "Să mergem împreună!". Imagini LIVE AICI.

Urmărește LIVE vizita Papei în România

 

(w500) <p>Papa Fr

(w500) <p>Papa Fr

(w500) <p>Papa Fr

(w500) <p>Papa Fr

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?