Panică la Agigea. Ce au descoperit: "Au scăpat de la un fost centru de cercetare"

22 Iunie 2016

Surpriză pentru lucrătorii de la radiocomunicații maritime și fluviale Radionav din Agigea. Miercuri dimineață, când au venit la muncă, aceștia au descoperit un adevărat cuib de șerpi într-o încăpere a clădirii în care lucrează.

Speriați, bărbații au sunat la reprezentanții Protecției Animalelor din Constanța. Însă în cele din urmă nu a mai fost nevoie ca cineva să intervină pentru că șerpii au fugit, scrie telegrafonline.ro

„Sunt prize în acea unitate în care se încarcă aparatura. Prizele sunt calde mereu, iar șerpii care au sângele rece vin seara și se încolăcesc pe aceste dispozitive pentru a-și regla temperatura corporală. Ziua pleacă de acolo. Noi nu ne-am mai deplasat pentru că am fost sunați de șeful de la Radionav care ne-a spus că șerpii au dispărut. În mod normal ei trebuie să fie prinși și mutați într-o zonă în care să nu prezinte pericol pentru oameni. Ideea este că în apropierea acestei unități a existat cu mulți ani în urmă un centru de cercetare pe vipere care s-a desființat. Este posibil să fi scăpat șerpi de acolo. Sfătuim oamenii să nu se apropie de șerpi pentru că aceștia fug oricum la vederea noastră. Viperele cu pupila rotundă, galbenă nu sunt periculoase. Cetățenii trebuie să fie atenți la cele cu pupila oblică, alungită", a declarat Zeadin Murat, reprezentant al asociației Hobby din Constanța.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?