Panda, primul koala care are pagină pe Facebook

28 Ianuarie 2009
Foto: news.com.au
Foto: news.com.au
Nu poate folosi tastatura, însă Panda a devenit primul koala care are pagină pe Facebook, pentru a marca o zi specială din viaţa sa - întoarcerea în sălbăticie.

Panda a fost salvat când era pui în noaptea deschiderii Jocurilor Olimpice de la Beijing şi şi-a petrecut ultimele luni la un centru de îngrijire a koala din Australia.

Consiliul oraşului Redland a creat profilul lui Panda pe Facebook pentru a-i face pe oameni să urmărească aventurile micuţului koala.

Primarul Melva Hobson a declarat că Facebook va ajuta ca oamenii să afle cât mai multe despre aceste frumoase animale.

"Panda este un koala modern şi sperăm că tot mai mulţi oameni să devină prietenii lui", a mai spus primarul.Panda, care are acum 14 luni, a fost eliberat în pădurile di Ormiston, Australia, dar poartă o zgardă cu un dispozitiv de urmărire.

Îngrijitorul de la centrul de koala, Michelle de Villiers, a declarat că eliberarea lui Panda a fost plină de satisfacţii. "Este ca şi cum şi-ar începe o nouă viaţă", a precizat de Villiers.

Persoanele care au cont pe Facebook pot să se împrietenească cu Panda pe pagina profilului său.

Eliberarea sa a coincis cu lansarea unei iniţiative a consiliului oraşului Redland de a plăti rezidenţii pentru a nu distruge habitatul koala din grădinile lor.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?