Pacienţii Spitalului Judeţean Craiova, cazaţi în condiţii umilitoare! "Nu sunt bani!"

18 Aprilie 2019

Pacienții Spitalului Județean de Urgență Craiova acuză faptul că sunt nevoiţi să stea în condiţii improprii şi că s-a ajuns până acolo încât li se fură mâncarea adusă de acasă, pentru că nu sunt suficiente frigidere. Managerul recunoaşte lipsurile, dar le transmite oamenilor că nu are ce face, pentru că Guvernul nu dă bani pentru condiţiile de cazare, ci pentru echipamente, aşa că singura speranţă sunt sponsorii. 

În ultima săptămână, două paciente s-au plânsă că le-au dispărut pachetele cu hrană din frigiderele aflate pe hol, în fiecare secţie. 

„Nu este posibil să aduci pachet, cunoscută fiind mâncarea din spital, și să rămâi fără el. Spațiul din frigider este limitat, frigidere nu sunt în saloane. Nu putem sta paznici pe hol să vedem cine și cum fură”, a spus una dintre paciente, potrivit Realitatea de Craiova

Bolnavii mai acuză și faptul că vânzătorii ambulanți pot intra în spital, umblând nestingheriți prin saloane cu fel și fel de produse, chiar și seara când nici măcar program de vizită nu este.

În replică, directorul Spitalului Județean de Urgență Craiova, Eugen Georgescu, le recomandă celor care au probleme să depună reclamaţii la conducerea spitalului. Managerul nu neagă lipsurile instituției, pe parte de mobilier, dar susţine că nu are ce face.„Știu că este nevoie de frigidere. Este nevoie și de aparate de aer condiționat, că va veni vara și știm cum este în saloane. Încercăm cumva, tot pe sponsorizări, să facem ceva pentru că bani primim nu pentru mobilier, pentru condițiile hoteliere, ci pentru echipamente medicale”, a declarat Georgescu.

Toate informaţiile le puteţi citi pe Realitatea de Craiova.

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Alina
19 Apr 07:30
Dar nici pt caldura nu da Guvernul bani? Noaptea sunt temperaturi sub 5grade, si totusi in saloane nu este strop de caldura. Bolnavii sufera de frig.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?