Ora 21: România o ia pe urmele Greciei: ne scufundăm! Cifrele care prefigurează dezastrul

25 Aprilie 2017

Ora 21: România o ia pe urmele Greciei: ne scufundăm! Cifrele care prefigurează dezastrul // Totul despre impozitul de gospodărie pe care vrea să-l introducă PSD din 2018 - Consultantul Gabriel Biriș despre ce este greșit în noul impozit - Camera de Comerț Americană iese la rampă împotriva schimbării actualului sistem de impozitare. 400 de companii membre AmCham protestează: noul sistemva crea probleme populației - Stimulează noul proiect evaziunea fiscală? // Grindeanu calcă pe urmele lui Dragnea. După scandalul "gaura din bugetul lui Cioloș", premierul inventează o nouă găselniță: Cioloș a depășit deficitul de 3%.

Ora 22.15: Oreste și Bogdan, într-un dialog spumos despre minciunile celor mai importanți politicieni - Ipocriții, la tablă: cum vor să investigheze politicieni condamnați sau acuzați procurorii care i-au inculpat - Care este miza anchetei parlamentare pentru alegerile din 2009 - Ponta, 7 ani de amnezie. Ce urmărește prin recentele dezvăluiri? - Ce urmărește Andronic? S-a înțeles cu PSD? // Decizia CEDO privind penitenciarele. Ce poate rezolva România în 6 luni? - România are o treime drumuri din piatră și pământ, premierii României și foștii președinți se țin de dezvăluiri subite, iar actuala putere face cadouri otrăvite // Părerea lui Oreste despre impozitul pe gospodărie

Ora 23.30 Misterul celor 10 miliarde de euro pe care sistemul național de apărare vrea să-i investească în armament. De ce lasă PSD România vulnerabilă? Simularea unor situații de luptă, făcută de generalul Alexandru Grumaz // Paul Cozighian, din Paris la Realitatea TV. Ultimele vești de pe frontul prezidențialelor din Franța. Macron și Le Pen pornesc de la 0-0. Ceasul Europei ticăie. Cine câștigă Hexagonul?

Totul într-o emisiune marca "Rareș Bogdan", pe Realitatea TV și Realitatea FM, de la 21.00 la 00.45

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?