Gabriel Oprea, întâlnire cu liderii Convenției Sindicale Naționale a Transportatorilor din România

14 Martie 2019
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Președintele UNPR Gabriel Oprea s-a întâlnit joi, 14 martie 2019, la sediul partidului, cu liderii Convenției Sindicale Naționale a Transportatorilor din România (CSNTR), formată din sindicate din domeniile căi ferate, metrou, STB, aviație, porturi maritime și fluviale, precum și din marinari și șoferi.

La întâlnire au participat: Ion Rădoi - președinte Convenției, Florin Dobrescu - președintele executiv, Felix Radmilo - secretarul general, Nicolae Grigore - vicepreședinte, Constantin Dumitrică – vicepreședinte, Florin Crișu – secretarul general al Federației din Transporturi și Servicii Publice ATU și Marian Artimon - secretarul general al Sindicatului Liber Metrou.

Delegația UNPR, condusă de președintele partidului, a fost formată din: vicepreședinții Alin Berbecaru, Ionel Babuș și Ion Șerban și Florin Trosca – președintele departamentului Personal și Securitate internă.

În cadrul întâlnirii s-au abordat subiecte referitoare la problemele cu care se confruntă transporturile din România, la legislația din domeniul social și al transporturilor și s-au stabilit bazele unei colaborări pe termen lung între UNPR și CSNTR.Președintele CSNTR Ion Rădoi a arătat aprecierea Convenției față de activitatea politică a UNPR, exprimând interesul formațiunii pentru colaborarea cu partidul. Ion Rădoi a subliniat că UNPR a atras atenția Convenției asupra sa prin acțiunile care simbolizează patriotismul în România, într-un context în care se constată tot mai accentuat că spiritul patriotic aproape că nu mai există. Liderul CSNTR a afirmat, la finalul discuțiilor, că întâlnirea de astăzi este un început bun al acestei colaborări.

Gabriel Oprea i-a asigurat pe liderii Convenției că UNPR are toată disponibilitatea și determinarea să sprijine concret angajații din transporturi și să lupte pentru drepturile acestora, subliniind că partidul și liderul său și-au onorat întotdeauna angajamentele asumate, indiferent de conjuncturile politice de la un moment sau altul. Președintele UNPR și-a exprimat, totodată, încrederea că acestă colaborare se va dezvolta pe mai multe direcții și va avea rezultate pozitive în viitorul apropiat.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?