Opoziție dramatică pe cer: Venus în Scorpion și Uranus în Taur. Zodiile își pierd echilibrul

9 Octombrie 2019
Opoziție dramatică pe cer: Venus în Scorpion și Uranus în Taur. Zodiile își pierd echilibrul
Opoziție dramatică pe cer: Venus în Scorpion și Uranus în Taur. Zodiile își pierd echilibrul

Cerul următoarelor zile este marcat de un eveniment spectaculos, care aduce schimbări importante în viața fiecărui semn zodiacal. Începând cu 8 octombrie, Venus, planeta armoniilor și a atracțiilor astrale, intră în Scorpion, semnul emoțiilor profunde și al răsturnărilor dramatice de situație.

Dar adevărata lovitură de teatru vine abia acum: Venus în Scorpion intră în opoziție cu Uranus în Taur, iar acest lucru nu va rămâne fără urmări în ceea ce ne privește.

Berbecul are parte de adrenalinăPentru Berbec, perioada care urmează este încărcată de suspans și surprize, pe măsură ce încearcă să pună în mișcare anumite proiecte la care visa demult. Venus îi creează cale liberă, iar Uranus îi oferă energie din izvoarele profunde, deci împrejurările îi sunt favorabile. Totul depinde de modul în care își canalizează și își temperează energia, fără s-o înăbușe în detalii mărunte, dar și fără s-o lase să izbucnească precum un vulcan.

Alinierea astrelor este de bun augur pentru Berbec, cu Soarele în Balanță și în casa relațiilor pozitive, și cu Marte, conducătorul Berbecului, tranzitând Balanța între 4 octombrie și 19 noiembrie. Totul este pregătit pentru a-i oferi Berbecului combustibilul necesar pentru a călători cu viteza luminii spre succes. Inițiative profesionale originale prind viață, iar relațiile personale sunt pline de întâlniri excitante, care nu-i dau timp Berbecului să se plictisească.

Citește continuarea AICI.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?