Omul acesta vrea să dea piața energiei electrice peste cap! Vrea să ne dea curent la baterie!

5 Mai 2015

Noua creație a celor de la Tesla a reușit să impresioneze pe toată lumea. Însă care este viitorul acesteia și cât de accesibilă este publicului larg?

Energia regenerabilă era considerată una extrem de scumpă, accesibilă unui număr foarte mic de oameni. În ultimii ani, însă, au fost înregistrate progrese foarte mari, iar prețul este într-o continuă scădere. Noua baterie prezentată de Elon Musk, denumită Tesla Energy, ar putea ajuta gospodăriile și marile companii să obțină mai multă independență față de rețeaua clasică de alimentare cu energie electrică.

În primul rând, fondatorul Tesla a menționat o reducere în costuri. Bateriile ar trebuie folosite în tandem cu panourile fotovoltaice, acestea din urmă acumulând energie solară pe timp de zi, care ar urma să fie folosită apoi când vrei să reduci costurile energiei electrice, când...

Află de la Playtech cum vom ajunge să trăim cu energie din lumină!

  

 

 

 

 

 

 Sursă: playtech.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?