Obsedată să arate ca Kim Kardashian, a avut un șoc după ultima operație estetică

8 Septembrie 2019
Jennifer Pamplona
Jennifer Pamplona
Jennifer Pamplona Jennifer Pamplona Jennifer Pamplona

O tânără de 27 de ani care este obsedată să ajungă la un aspect fizic asemănător lui Kim Kardashian a trecut printr-o experiență cumplită după ultima intervenție chirirgicală la buze.

O tânără dependentă de chirurgia plastică a cheltuit mai mult de 500.000 de dolari pentru a arăta exact ca vedeta TV Kim Kardashian.

După ultimele intervenții chirurgicale, Jennifer Pamplona și-a schimbat puțin percepția asupra riscurilor pe care le presupune transformarea medicală și a răbufnit împotriva unei proceduri denumite fish-lips sau „buze de pește".

În ciuda faptului că are peste 20 de proceduri cosmetice pentru a arăta  ca vedeta TV, Jennifer Pamplona din Los Angeles spune acum că se ferește să mai ajungă sub cuțitul medicilor.

După ce și-a inserat în buze trei milimetri de umplutură luna trecută, Jennifer susține că a trecut printr-o experiență dramatică după ce a părăsit clinica.Femeia a avut o reacție puternică la procedură: buzele îi erau foarte dureroase și nu a reușit să oprească sângerarea.

Doar două zile mai târziu, Jennifer s-a întors la spital pentru a-i fi îndepărtată botulina (botox) pe care plătise suma de 3000 de dolari și a declarat acum că va evita operația în viitor.

"Am stat două zile ascunsă în casă, cu o eșarfă care să îmi ascundă fața", a povestit tânăra din Los Angeles.

Mai multe în GALERIA FOTO de mai susSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?