O româncă, croitoreasa Reginei Angliei

19 Aprilie 2019

La 44 de ani, o băcăuancă are toată lumea la picioare. A plecat din România pentru a se afirma în străinătate. Și a reușit. În Anglia a devenit o croitorează apreciată, ajungând să lucreze pentru Regină și pentru vedete de la Hollywood.

 Ea este Claudia Florian, născută în Comănești, unde a terminat Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu” și de la 14 ani visa să devină o croitoreasă cunoscută în toată lumea. Și-a clădit pas cu pas drumul spre succes, deşi de multe ori i-a fost greu.

“În anul 2007, soţul meu s-a hotărât să plece în Anglia. Nu îşi mai găsea locul în ţară, iar eu nu am vrut să mai stăm departe unul de altul. Multe familii s-au despărţit şi au divorţat din cauza distanţei, iar eu nu îmi doream asta. Aşa că am decis să plecăm împreună. Începutul a fost foarte greu, pentru că nu ştiam să vorbesc limba engleză. Am început să fac muncă de jos. De la o croitoreasă cunoscută în România, ajunsesem să fac curăţenie. Am făcut asta o perioadă, până m-am hotărât că e momentul să îmi urmez visul, acela de a deveni croitoreasă”, spune Claudia.

După ce a căutat de lucru prin toate magazinele, în 2013 Claudia a primit o ofertă la compania de haine şi accesorii de lux “Ralph and Russo”. A mers cu prezentări de modă în Qatar, Dubai , Arabia Saudită, Italia, Franţa şi Monaco. Devenise în scurt timp una din cele mai bune croitorese ale companiei.Cariera Claudiei s-a schimbat radical după o întâlnire cu asistenta personală a Elisabetei, Regina Angliei.

Detalii pe Realitatea de BacăuSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?