O mare bancă din România dispare din 3 ianuarie

2 Ianuarie 2019
O banca dispare din 3 ianuarie
O banca dispare din 3 ianuarie

Bancpost, una dintre cele mai cunoscute bănci comerciale din România îşi încheie activitatea începând din data de 3 ianuarie, informează Realitatea Financiara.

Bancpost, bancă veche de 28 de ani și deținută până în 2018 de grecii de la Eurobank se află în top 10 bănci după active.

Bancpost şi Banca Transilvania devin aceeaşi bancă la finalul anului 2018, aşa încât din 3 ianuarie 2019 te aşteptăm la BT cu Oferte de Bun Venit!", scrie pe pagina de internet a Bancpost.

Integrarea Bancpost în Banca Transilvania a fost începuta în aprilie anul trecut. Pe lângă Bancpost, Banca Transilvania a achiziţionat de la Eurobank Group, în aprilie 2018, companiile ERB Leasing şi ERB Retail Services, derulând şi în cazul acestora programe de integrare.

Fuziunea Banca Transilvania – Bancpost a devenit efectivă juridic la 31 decembrie 2018.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?