O lună de la "Cazul Caracal", dar nu știm nimic sigur. 6 întrebări pentru autorități

25 August 2019

S-a împlinit deja o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Mai bine de patru săptămâni în care autoritățile nu au reușit să spună, dincolo de orice îndoială, ce s-a ales de ea și de Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis, însă, chiar și așa, rămân multe întrebări fără răspuns.

CARACAL | ÎNTREBĂRI FĂRĂ RĂSPUNS

Ale cui sunt oasele găsite în pădure, lângă Caracal?

Cui aparțin geanta și inelul, obiecte găsite în mașina lui Dincă?A avut sau nu Dincă vreun complice?

De ce dispariția Alexandrei a fost raportată de poliție abia a doua zi, deși tatăl a anunțat-o în prima seară?

De ce statul român nu a putut identifica locul din care Alexandra a sunat la 112?

De ce au trecut 19 ore de la apelul Alexandrei până la intervenție?

CARACAL | O LUNĂ DE CERCETĂRI

- Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis pe Luiza și Alexandra

- rezultate ADN: rămășițele umane găsite în locuință sunt ale Alexandrei

- mai mulți saci cu probe au fost ridicați de la locuința lui Dincă

- curtea și locuința din Caracal, periate de anchetatori

- familia și vecinii lui Dincă, la audieri

Sursa: Realitatea TVSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
cotoi
25 Aug 12:17
Incompetenti , de aceea nu avem nici un raspuns .
Răspunde
0 0
Ilici Rusnacovici
25 Aug 11:47
Dupa activitatile haotice de piba acum se vede clar ca SISTEMUL era obisnuit sa numere ranitii si mortii, nu sa actioneze pro-activ. Legislatia e creata sa se astepte "plingerea" victimei, urmata de o spoiala de ancheta in care nu pot exista prea multe "probe" sau martori din motive evidente ( ar fi ideal ca infractorii sa anunte halena 3 inainte de infractiuni ca sa se poata organiza niste mese rotunde de impnvestigatii) si un "dosar" ridicol aruncat in circa procororilor care la rindul lor sint deranjati de la petrecerile lor platite din salariile atit de greu obtinute. Ce se intimpla este o ocazie rara cind mai multe cauze au coincis si au provocat otoritatile sa faca ce trebuiau sa faca intotdeauna nainte nu dupa. Fara un unchi cu conexiuni in gasca mafiei politice si fara o DOAMNA prim ministru ingrozita de situatie ( si nu o baseasca care sa ceara legalizarea prostitutiei in locul incompetentei), demult sifonatorii de salarii inchideau cazul pe motiv ca dinca ( sau iubi) ar fi dat telefon si se putea inchide cu rezolutia - plecare voluntara !!! Practic, otoritatile nu sint pregatite sa intervina in nici o situatie alta decit genul protestelor din august. in rest, dorm asteptind "plingerea" iar legislatia ciumpavita de monstri sacri de genul jordica sau toderica si alte loaze le ofera protectia necesara ignorarii infractorilor si infractiunilor, care par a fi considerati "investitori" dupa modul in care actioneaza si acum fara probleme ...
Răspunde
0 0
Stefan
25 Aug 10:42
Autoritatile se cam fac ca muncesc la cazul asta, deh - timpul trece, leafa merge. Doar se stie ca primele 48 de ore sunt vitale pentru o ancheta, dupa 2 zile sansele scad la jumatate. Credeti ca se vrea ca adevaratii vinovati sa fie aratati lumii? O sa ramana in coada de peste si dupa un an.
Răspunde
0 0
Ilici Rusnacovici
25 Aug 10:04
otoritatile platite gras au fost "numite" asa ca mustesc de Incompetenta, coruptie si lene. otoritatile "numite" platite gras au mai multe victime pe constiinta decit criminalii de la auswich adunate in atitia ani de numarat mortii si ranitii si asteptat "plingerile". legislatia actuala si modul in care otoritatile platite gras interpreteaza legislatia favorizeaza si incurajeaza infractorii si infractiunile. unchiul Alexandrei a facut ca "otoritatile" platite gras sa afle ca trebuie sa actioneze pro-activ, inainte de a fi prea tirziu decit dupa ce faptele sau produs iar probele au disparut. "otoritatile" platite gras cooperau cu infractorii in mod activ si evident, asteptind intotdeauna "plingerea'" in timp ce victimele erau hacuite pe unde se putea."ororitatile" numite si platite gras STIAU ca stsul e doar o centrala telefonica inutila si nu are cu ce sa ii ajute pentru ca doar si-au dat bonusuri de sfirsit de an in loc sa caute sa isi rezolve ridicola activitate. "otoritatile" au avut o alarma falsa si fac apel la populatie sa "inceteze" ! Chiar si in cazul alarmei false "otoritatile" au oferit o fata unui proxenet fara sa gindeasca, au gasit fata pe undeva cu iubi de mina ( de ce e considerat iubi si nu proxenet ???) si au intrebat-o daca e bine iar ea de frica a spus da ! exact ce ar fi spus si luiza sau alexandra dupa ce au fost batute de dinca ... pe scurt, puliticienii infractori si mafioti care fac trafic de influenta au reusit sa destructureze structurile statului prin coruptie, incompetenta, lene, legislatie dubioasa, ... dupa ordinele prinite din est ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?