O ieşeancă a angajat o bonă. Aceasta a rămas însărcinată. A înnebunit când a aflat cu cine

18 Aprilie 2017
O ieşeancă a angajat o bonă. Aceasta a rămas însărcinată. A înnebunit când a aflat cu cine
O ieşeancă a angajat o bonă. Aceasta a rămas însărcinată. A înnebunit când a aflat cu cine

Caz halucinant la Iaşi după ce o mamă a fost acuzată de trafic de persoane şi condamnată la închisoare. Totul s-a petrecut anul trecut, pe când Alexandrina se află în Austria. Acolo femeia s-a stabilit alături de concubinul ei şi a adus pe lume doi copii, un băieţel şi o fetiţă. După mai mulţi ani de ralatie, Alexandrina a decis să se separe de concubinul ei, după ce ar fi descoperit o relaţie pe care această ar fi avut-o cu bonă copiilor.

"Tatăl copiilor stătea tot timpul la calculator, nu lucra, stătea doar acasă. Eu munceam şi am angajat o bonă pentru copii. Bona stătea cu copiii şi cu concubinul meu în fiecare zi. Bona pe care o angajasem avea frecvent vânătăi pe ea. O întrebam unde se loveşte, iar ea îmi spunea ba că s-a lovit de nu ştiu ce dulap, ba că în timp ce punea rufe la spălat şi tot aşa. La un moment dat mi-a spus că vrea să meargă la doctor pentru că îi întârziase menstruaţia. Mi-am făcut griji, am crezut că este bolnavă având în vedere că ea locuia numai la mine şi nu avea relaţii", a spus Alexandrina.

Din momentul în care femeia a aflat că bona are probleme a început haosul. "Am vrut să merg cu ea la doctor, dar a refuzat. Atunci mi-am dat seama că este ceva la mijloc. Am întrebat-o dacă nu cumva este însărcinată. Atunci a început să plângă şi mi-a spus că este. Am întrebat-o cine este tatăl...ea nu ieşea din casă. Atunci mi-a pus că este vorba despre Marcel, concubinul meu şi tatăl copiilor mei. L-am sunat şi l-am întrebat despre asta, iar el a negat iniţial", a completat femeia.

Din acel momet Alexandrina a decis să se separe de concubin. "I-am spus că nu mai are ce caută la mine şi la copiii mei. Bona mi-a spus că vrea să facă avort. A făcut asta, iar eu am lăsat-o să aibă în continuare grijă de copii. Marcel, concubinul meu mi-a spus că nu va plăti pensie alimentară şi nu se va lăsa până nu îmi va lua copiii, deşi ei erau pe numele meu", a declarat Alexandrina.

După mai multe procese, femeia a fost acuzată de trafic de persoane şi condamnată la închisoare în Germania. Copiii ei au ajuns acum într-un centru de plasament din România şi încearcă disperată să îi recupereze, scrie bzi.ro.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?